Afvoer verstopt

U bent hier: Home / Afvoer verstopt
afvoer-verstopt

Is uw afvoer verstopt?

Is uw afvoer verstopt? Dan ontstopt Install Care uw afvoer. Als gerenommeerd ontstoppingsbedrijf hebben wij een jarenlange ervaring met het ontstoppen van riolen en afvoeren. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en kunde om dit te doen. Wij kunnen uw afvoer dan ook snel en vakkundig ontstoppen.

Weer een goedlopende afvoer

Als uw afvoer is verstopt dan komt dit natuurlijk erg ongelegen. Vooral omdat u uw gootsteen vaak gebruikt. Vaak raakt een gootsteen verstopt door etensresten, vet, oorbellen, haren en koffie. Als uw afvoer is verstopt en u maakt gebruik van een vaatwasser dan adviseren wij u om deze niet te gebruiken. Vaak is een vaatwasser op dezelfde afvoer aangesloten van de gootsteen. Wanneer u deze gebruikt bij een verstopte afvoer dan kan dit tot nog meer problemen leiden. Wij kunnen uw afvoer ontstoppen met behulp van een hogedrukpomp of een veermachine. Na deze klus loopt uw afvoer weer goed door en kunt u er weer gebruik van maken.

Eerst uw vaat afspoelen

Het terugkeren van een verstopte afvoer kunt u beperken door veel te spoelen met ontvettende middelen en heet water. Probeert u ook om zo min mogelijk vet door de gootsteen te spoelen. Wanneer u gebruikmaakt van een vaatwasser dan is het een advies om de vaat eerst af te spoelen voordat u deze in de vaatwasser plaatst.

Afvoer verstopt

Dé oplossing voor uw verstopping

Heeft u niet alleen last van een afvoer die verstopt is, maar ook van een verstopte douche? Dan ook kunnen wij dit probleem voor u verhelpen. Aangezien wij een grote waarde hechten aan klantvriendelijkheid zijn wij altijd bereikbaar voor onze klanten. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten en staan wij garant voor écht vakmanschap. Wij zijn dé oplossing voor uw verstopping.

Zo kunnen wij uw:

  • Toilet ontstoppen
  • Urinoir ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen
  • Hoofdriool ontstoppen
  • Standleiding ontstoppen

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? Bel ons meteen!

Als uw afvoer is verstopt dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij komen uw afvoer snel en eenvoudig ontstoppen. Dit doen wij vandaag nog. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 260 19 19 of stuur een mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Aangezien wij 24/7 bereikbaar zijn, kunt u ons ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend bereiken. U kunt dus altijd bij Install Care terecht als uw afvoer verstopt is.