Amstelveen

U bent hier: Home / Amstelveen
service

Ontstoppings- en loodgietersbedrijf in Amstelveen

Voor een betrouwbaar en vakkundig ontstoppingsbedrijf in Amstelveen bent u op de juiste plek bij Install Care. Wij zijn een veelzijdig loodgietersbedrijf dat u zo van uw verstopping afhelpt. Daarnaast installeren en repareren wij ook cv-ketels. Wij zijn dan ook zeer flexibel en zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Servicegericht en klantvriendelijk

Als servicegericht ontstoppingsbedrijf bij Amstelveen staan wij altijd voor u klaar. Wij kunnen u dus ook ’s avonds. ‘s nachts en in het weekend van uw verstopping in uw woning afhelpen. Aangezien wij een grote waarde hechten aan klantvriendelijkheid rekenen wij geen voorrijkosten. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

Amstelveen

Snelle rioolontstopping en rioolreiniging

Is uw wc verstopt? Dan lossen wij dit probleem snel en vakkundig voor u op. Uw toilet kan om verschillende redenen verstopt zijn geraakt. Dit kan onder meer zijn door overmatig gebruik van toiletpapier of door doorgespoelde toiletblokjes. Het riool ontstoppen doen wij door het schoon te spuiten onder hoge druk.

Uw cv repareren

Als u ineens geen warm water meer heeft of uw verwarming doet het niet dan is er waarschijnlijk sprake van een storing aan uw cv. Ook dit probleem lossen wij voor u op. Wij voeren dan een reparatie uit of installeren een nieuwe cv. Een defecte cv komt nooit gelegen en wij bieden u dan ook een 24/7 service aan. Dit betekent dus dat u ons altijd kunt bellen voor een reparatie aan uw cv.

Een goed werkende keukenafvoer

Ook als uw keukenafvoer niet goed doorloopt, kunt u bij ons terecht. Onze loodgieter lost dit probleem namelijk snel voor u op. Install Care bij Amstelveen ontstopt uw afvoer eenvoudig met een hogedrukpomp of een veermachine. Uw keukenafvoer loopt dan weer snel en goed door.

Op zoek naar een loodgieter in Amstelveen? Bel ons snel!

Op zoek naar een loodgieter of ontstoppingsbedrijf in Amstelveen en wilt u ons inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen direct bij u langs om uw probleem op te lossen. U kunt ons bereiken via info@ontstoppingenamsterdam.nl of bel naar 020 – 260 19 19.

Als gerenommeerd loodgietersbedrijf nabij Amstelveen hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg klantgericht en luisteren altijd naar uw wensen.

Onze vakmannen gaan hard voor u aan het werk om uw probleem snel te verhelpen. Voor een verstopping of probleem met uw cv kunt u altijd contact opnemen met ons loodgieters- en centrale verwarmingsbedrijf in Amstelveen.

Amstelveen