Amsterdam-Centrum

U bent hier: Home / Amsterdam-Centrum
service

Veelzijdig loodgietersbedrijf in Amsterdam-Centrum

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-Centrum, omdat uw wc verstopt is? Dan bent u op de juiste plek bij Install Care. Als ervaren ontstoppings- en loodgietersbedrijf hebben wij al honderden wc’s ontstopt. Wij zijn een veelzijdig loodgietersbedrijf in Amsterdam-Centrum dat verstoppingsproblemen en problemen aan centrale verwarmingen snel oplost.

Uw verstoppingsprobleem snel opgelost

Wij werken alleen met ervaren vakmannen. Ons team bestaat dan ook uit echte professionals die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast maken wij alleen gebruik van de allerbeste materialen. Hiermee lossen wij een verstoppingsprobleem dan ook snel op.

Amsterdam-Centrum

Veelzijdig loodgieters- en ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-Centrum

Amsterdam-Centrum

Als veelzijdig loodgieters- en ontstoppingsbedrijf bieden wij diverse diensten aan. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor:

  • Loodgieterswerkzaamheden, zoals rioolreiniging
  • Het oplossingen van verstoppingen, zoals rioolontstopping
  • Het repareren van uw cv
  • Het onderhouden van uw cv, gastoestel of gaskachel

Wc verstopt?

Is uw wc verstopt of loopt deze slecht door? Dan lossen wij dit probleem snel voor u. Wij kunnen de verstopping vaak binnen een dag verhelpen. Onze vakmannen doen dit vakkundig en snel. Indien het hoofdriool verstopt is dan lossen wij dit op door het riool met een hogedrukspuit door te spuiten. Op die manier kunnen wij uw riool ontstoppen.

Voor gootsteenonstopping

Ook als uw gootsteen verstopt is, staat Install Care in Amsterdam-Centrum voor u klaar. Een verstopte gootsteen is altijd erg vervelend, omdat u deze vaak gebruikt. Doorgaans ontstaan een gootsteenverstopping door vet, etensresten, wattenstaafjes of zeepresten. Wij lossen de verstopping op door de afvoer door te spuiten met een veermachine of een hogedrukpomp. Uw afvoer loopt daarna weer goed door.

CV installeren of repareren

U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw cv kan installeren of repareren. Wij lossen de storing aan uw cv ketel snel voor u op. U heeft dus al snel weer warm water en uw woning is weer heerlijk warm. Naast het repareren van uw cv bieden wij u ook een onderhoudscontract aan tegen een voordelig tarief.

Op zoek naar een loodgieter in Amsterdam-Centrum?
Bel ons dan snel!

Op zoek naar een loodgieter in Amsterdam-Centrum? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen direct bij u langs om uw riool te ontstoppen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 020 – 260 19 19 of mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Install Care is een veelzijdig en servicegericht loodgieters- en ontstoppingsbedrijf nabij Amsterdam-Centrum. U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken.