Amsterdam De Pijp

U bent hier: Home / Amsterdam De Pijp
service

Vind hier een loodgietersbedrijf in Amsterdam De Pijp

Wilt u een loodgietersbedrijf in Amsterdam De Pijp inschakelen, omdat uw riool verstopt is? Dan kunt u hiervoor terecht bij ontstoppingsbedrijf Install Care in Amsterdam De Pijp. Wij zijn een gerenommeerd centrale verwarmings- en loodgietersbedrijf met een jarenlange ervaring. Onze vakmensen kunnen snel en vakkundig uw riool ontstoppen.

Veelzijdig ontstoppingsbedrijf in Amsterdam De Pijp

Als veelzijdig ontstoppingsbedrijf in Amsterdam De Pijp bieden wij diverse diensten aan. Zo bestaan onze werkzaamheden niet alleen uit rioolontstopping en rioolreiniging, maar zijn wij ook inzetbaar voor het oplossen van storingen aan uw cv. Bovendien kunnen wij ook een nieuwe cv ketel voor u installeren. Ons team bestaat uit echte professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast maken zij gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Zij verhelpen u dan ook snel van een verstoppingsprobleem of een storing aan uw cv.

Amsterdam De Pijp

Wc verstopt? Wij ontstoppen uw riool!

Wanneer uw wc verstopt is of niet goed doorloopt dan lossen wij dit probleem snel en deskundig voor u op. Als u ons belt dan komen we vaak dezelfde dag nog bij u langs. Doorgaans raakt een toilet verstopt doordat er te veel wc-papier per spoelbeurt wordt gebruikt of omdat er een toiletblokje is mee gespoeld. Hierdoor raakt het hoofdriool of de standleiding verstopt. Als het hoofdriool verstopt is dan lossen wij dit probleem op door met hogedruk door het riool te spuiten. We maken hierbij gebruik van een speciale rioolreinigingsmachine. Wanneer u vaker last heeft van een verstopt toilet dan voeren wij een rioolinspectie voor u uit.

Wij ontstoppen uw gootsteen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw gootsteen verstopt is. Ook in dat geval kunt u terecht bij ons ontstoppings- en loodgietersbedrijf in Amsterdam De Pijp. Wij ontstoppen uw gootsteen door de afvoer door te spuiten met een hogedrukpomp of een veermachine. Hierna loopt uw afvoer weer goed door.

Op zoek naar een loodgieter? Bel ons vandaag nog!

Bent u op zoek naar een loodgieter in Amsterdam De Pijp? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen snel bij u langs voor een rioolontstopping of rioolreiniging. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@ontstoppingenamsterdam.nl of bel naar 020 – 260 19 19. Wij hechten een grote waarde aan het bieden van een goede en bereikbare service. Zo rekenen wij geen voorrijdkosten. Daarnaast is ons bedrijf in Amsterdam De Pijp dan ook 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.