Amsterdam-Noord

U bent hier: Home / Amsterdam-Noord
service

Ontstoppingsbedrijf inschakelen in Amsterdam-Noord

Wij zijn een ervaren loodgietersbedrijf dat zijn werk doet vanuit Amsterdam. Wij zijn een servicegerichte en klantvriendelijke onderneming die veel werkt voor particulieren, bedrijven en diverse instellingen in Amsterdam-Noord. Onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken, waardoor wij u altijd optimaal kunnen helpen. Wanneer u ons inschakelt kunt u rekenen op een ervaren loodgieter die de problemen meteen vakkundig oplost.

Amsterdam-Noord

Hardnekkige verstopping snel opgelost

Wanneer er een afvoer of wc verstopt is in Amsterdam-Noord staan onze vakmensen klaar om de problemen te verhelpen. Een gootsteen kan eenvoudig verstopt raken door een ophoping van vet en doorgespoelde etensresten. Een verstopt wc is buitengewoon vervelend en vraagt om snelle actie. Onze loodgieters lossen ook de lastige verstoppingen binnen de kortste keren voor u op.

Voor acute problemen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week onze hulp in schakelen in Amsterdam-Noord. Wij kunnen daarnaast ook allerlei werkzaamheden uitvoeren aan de riolering. Neem snel contact met ons op voor aanvullende informatie.

Rioolwerkzaamheden uit laten voeren?

Wanneer er meerdere afvoeren binnen een woning of pand niet meer goed doorstromen ligt de oorzaak van het probleem vaak bij de hoofdriolering of standleiding. Het is dan tijd om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Install Care helpt regelmatig met riool ontstoppen in Amsterdam-Noord. Met een grondige rioolreiniging zijn problemen met de riolering verleden tijd. Wij spuiten het riool door onder hoge druk. Om breuken en verzakkingen in de riolering op te sporen maken wij gebruik van geavanceerde camera inspectie. Wanneer we problemen ontdekken kunnen wij vervolgens meteen de rioolontstopping of rioolreparatie uitvoeren.

De voordelen op een rijtje

  • Vakkundige, vriendelijke medewerkers
  • 24/7 bereikbaar voor noodgevallen
  • Geen voorrijkosten
  • Uitstekende service

Voor alle verstoppingen

  • Verstopte afvoer
  • Verstopte gootsteen
  • Verstopte toilet
  • Verstopte riolering

Verstopping snel opgelost

busje-contactWij lossen alle verstoppingen vakkundig en snel voor u op. Wanneer u kampt met een hardnekkige verstopping in Amsterdam-Noord kunt u altijd rekenen op Install Care. Wij zijn te bereiken op 020 – 260 19 19, via het contactformulier aan de rechterzijde of via info@ontstoppingenamsterdam.nl.

Blijf niet zitten met de problemen en maak snel een afspraak. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u verder te helpen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken wanneer u kampt met een spoedgeval in Amsterdam-Noord. Zo blijft de overlast tot een minimum beperkt.