Amsterdam Osdorp

U bent hier: Home / Amsterdam Osdorp
service

Op zoek naar een loodgieter in Amsterdam Osdorp?

Op zoek naar een loodgieter in Amsterdam Osdorp, omdat uw wc verstopt is? Dan kunt u contact opnemen met Install Care. Wij zijn een flexibel en veelzijdig loodgietersbedrijf in Amsterdam Osdorp dat uw verstoppingsprobleem al snel verhelpt. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor een probleem aan uw cv-ketel.

Compleet loodgieters- en ontstoppingsbedrijf bij Amsterdam Osdorp

Install Care is een compleet loodgieters- en ontstoppingsbedrijf. Schakel onze hulp in bij het riool ontstoppen of voor rioolreiniging. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat uw riool niet meer goed functioneert vanwege een verstopping of een constructiefout. Onze vakmannen zijn zeer deskundig. Ze verhelpen niet alleen een verstopping, maar vervangen ook het loodgieterswerk als dat nodig is. Aangezien wij een totaal loodgieters- en ontstoppingsbedrijf nabij Amsterdam Osdorp zijn, voeren wij diverse werkzaamheden uit. U kunt ons inhuren voor onder meer:

  • Rioolontstopping
  • Rioolreiniging
  • Rioolreparatie

Amsterdam Osdorp

Vakkundige rioolontstopping

Het kan zijn dat het hoofdriool verstopt is. U kunt dit herkennen aan afvalwater dat bij u omhoog stroomt als uw buren het toilet doortrekken of water gebruiken. Dit probleem kunt u verhelpen door ons in te schakelen voor een rioolontstopping. Met behulp van een rioolreinigingsmachine spuiten wij de leiding dan door.

Uw gootsteen ontstoppen

Loopt uw keukenafvoer niet goed door? Dan is deze waarschijnlijk verstopt. Deze verstopping kan zijn ontstaan door vetresten, wattenstaafjes, haren of oorbellen. Wij verhelpen de verstopping met behulp van een veermachine of een hogedrukpomp.

Verstopt urinoir en voordelige cv-reparatie

Heeft u een urinoir en is deze verstopt? Dan ook kunt u terecht bij Install Care nabij Amsterdam Osdorp. Een verstopt urinoir wordt veroorzaakt door urinesteen. Dit is nogal lastig om te verwijderen. Onze vakmannen kunnen het urinesteen verwijderen met weekmakers waardoor het urinoir makkelijk te ontstoppen is. U kunt ook bij ons terecht voor een reparatie aan uw cv-ketel of een cv-installatie. Wij lossen de storing aan uw cv-ketel snel op, zodat u weer warm water of een warm huis heeft. Naast cv-reparatie bieden wij ook onderhoudscontracten tegen voordelige tarieven aan.

Heeft u een verstopping? Bel ons dan snel!

Amsterdam Osdorp

Bent u op zoek naar een loodgieter of ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-Osdorp? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even inschakelen. Wij lossen uw verstoppingsprobleem snel op. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@ontstoppingenamsterdam.nl of bel naar 020 – 260 19 19. Als servicegericht ontstoppings- en loodgietersbedrijf bij Amsterdam Osdorp staan wij 24/7 voor u klaar.