Amsterdam Oud-Zuid

U bent hier: Home / Amsterdam Oud-Zuid
service

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam Oud-Zuid?

Is uw wc verstopt en zoekt u een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam Oud-Zuid? Neem dan contact op met Install Care. Als veelzijdig ontstoppings- en loodgietersbedrijf in Amsterdam Oud-Zuid lossen wij rioolproblemen en problemen aan de centrale verwarming snel en deskundig op.

Servicegericht loodgieters- en ontstoppingsbedrijf bij Amsterdam Oud-Zuid

Install Care is een servicegericht loodgieters- en ontstoppingsbedrijf nabij Amsterdam Oud-Zuid. Wij hechten een grote waarde aan het bieden van een goede service. Om die reden staan wij dan ook 7 dagen per week en 24 uur per dag voor onze klanten klaar. Wij kunnen u dan ook ten alle tijden helpen. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. U kunt ons loodgieters- en ontstoppingsbedrijf onder meer inschakelen voor rioolreiniging, rioolontstopping en rioolreparatie.

Amsterdam Oud-Zuid

Wij ontstoppen uw toilet

Als uw wc verstopt is dan kunnen wij dit probleem op verschillende manieren oplossen. Uw toilet kan verstopt zijn geraakt door overmatig gebruik van toiletpapier, of een doorgespoeld toiletblokje. Wij kunnen uw toilet ontstoppen door het riool schoon te spuiten of het riool door te spuiten met een hogedrukpomp. Kortom wij helpen u met het riool ontstoppen.

Keukenafvoer ontstoppen en cv-reparatie

Loop uw keukenafvoer niet goed door? Dan is deze waarschijnlijk verstopt. Een loodgieter kan dit probleem voor u oplossen. Install Care in Amsterdam Oud-Zuid ontstopt uw keukenafvoer met een veermachine of een hogedrukpomp. Dit doen onze vakmannen snel en vakkundig. Uw keukenafvoer loopt dan ook weer snel goed door. U kunt ook bij ons terecht voor een cv-reparatie of cv-installatie. Wij zorgen ervoor dat u snel weer warm water of warmte in huis heeft. Zo lossen wij de storing aan uw cv-ketel binnen enkele uren op. Aangezien een defecte cv-ketel nooit gelegen komt en u dit probleem snel wilt verhelpen, bieden wij u een 24/7 service aan. U kunt ons dus altijd bereiken voor een reparatie aan uw cv-ketel.

Op zoek naar een loodgieter? Bel ons dan snel!

Bent u op zoek naar een loodgieter in Amsterdam Oud-Zuid? Of wilt u ons inschakelen voor een rioolontstopping of rioolreiniging? Neem dan snel eens contact met ons op. Wij komen dan snel bij u langs om de verstopping te verhelpen. Wij zijn bereikbaar via info@ontstoppingenamsterdam.nl of bel naar 020 – 260 19 19. Install Care is een gerenommeerd ontstoppings- en loodgietersbedrijf in Amsterdam Oud-Zuid. Wij hechten een grote waarde aan het leveren van een goede service en zijn erg klantgericht. Zo is ons ontstoppingsbedrijf in Amsterdam Oud-Zuid elke dag en 24 uur per dag bereikbaar.