Amsterdam-West

U bent hier: Home / Amsterdam-West
service

Veelzijdig ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-West

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-West, omdat uw wc verstopt is? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Install Care. Wij zijn een ervaren loodgieters- en ontstoppingsbedrijf nabij Amsterdam-West dat al uw verstoppingsproblemen oplost. Als veelzijdig loodgietersbedrijf bij Amsterdam-West lossen wij uw probleem snel op.

Altijd inzetbaar

Install Care is een veelzijdig loodgietersbedrijf in Amsterdam-West. Wij ontstoppen niet alleen riolen, maar we zijn ook inzetbaar voor vervangingen en storingen aan uw cv. Wij werken alleen met ervaren vakmannen. Het professionele team van Install Care is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en maakt gebruik van het beste materiaal. Dankzij onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen.

Vind hier ervaren loodgieters in Amsterdam-West

Als u op zoek bent naar een ervaren loodgieter in Amsterdam-West dan kunt u dus uitstekend bij ons terecht. Onze vakmannen kunnen snel en vakkundig uw riool ontstoppen. Wij lossen het rioolprobleem op door het riool door te spuiten onder een hogedruk. Install Care is een totaal loodgietersbedrijf. U kunt ons inschakelen voor diverse grote en kleine klussen. Zo ontstoppen wij niet alleen uw toilet en keukenafvoer, maar verzorgen wij ook uw badkamer. Wij leveren en installeren sanitaire producten en zijn er ook voor:

  • Rioleringsinstallaties
  • Gasinstallaties
  • Waterinstallaties
  • Ventilatie
  • Keukeninstallaties
  • Afzuigingsinstallaties

Amsterdam-West

Rioolreiniging en rioolontstopping

Is uw wc verstopt of loopt deze niet goed door? Dan kunnen wij dit probleem snel verhelpen. Vaak kan dit nog dezelfde dag. In geval van een verstopping maken wij gebruik van een speciale rioolreinigingsmachine. Hierbij spuiten wij uw riool door op hogedruk. Als u vaker last heeft van verstoppingen dan voeren wij een rioolinspectie uit.

Snel weer warm water

Werkt uw verwarming niet goed of heeft u geen warm water? Dan komt dit waarschijnlijk door een storing aan uw cv-ketel. Een niet goed werkende cv-ketel is heel erg vervelend, vooral wanneer het winter is. Wij kunnen uw storing direct verhelpen, zodat u snel weer warm water en een lekker warm huis heeft.

Verstoppingsprobleem? Bel ons snel!

Wilt u ons inschakelen voor een verstoppingsprobleem, rioolontstopping, rioolreiniging of een storing aan uw cv ketel? Dan komen wij al snel bij u langs. Wij zijn bereikbaar via info@ontstoppingenamsterdam.nl of bel naar 020 – 260 19 19. Install Care is een servicegericht loodgieters- en ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-West dat 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

Amsterdam-West