Amsterdam-Zuid

U bent hier: Home / Amsterdam-Zuid
service

Op zoek naar een loodgieter in Amsterdam-Zuid?

Install Care is een loodgieters- en ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-Zuid. Als veelzijdig bedrijf lossen wij tal van verstoppingsproblemen en problemen aan de centrale verwarming op. Wij werken alleen met deskundige vakmannen die altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast werken wij met materiaal van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij uw verstoppings- of cv-probleem snel en kundig oplossen.

Servicegericht loodgieters- en ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-Zuid

Amsterdam-Zuid

Als servicegericht ontstoppings- en loodgietersbedrijf nabij Amsterdam-Zuid staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij kunnen u dan ook ten alle tijden helpen. U kunt ons onder meer inschakelen voor:

WC verstopt?

Wanneer uw wc verstopt is en u hiervoor op zoek bent naar een goede loodgieter in Amsterdam-Zuid dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij kunnen uw riool snel ontstoppen. Dit doen wij door uw riool door te spuiten met een hogedrukspuit. Aangezien wij een full service loodgietersbedrijf bij Amsterdam-Zuid zijn, kunt u ons inhuren voor tal van grote en kleine klussen. Wij ontstoppen niet alleen toiletten, maar verzorgen ook badkamers. Wij renoveren of repareren uw badkamer. Zo leveren en installeren wij diverse sanitaire producten van een hoogwaardige kwaliteit.

Snel geen waterschade meer

Waterschade is ontzettend vervelend voor uzelf en voor uw buren. Als loodgieter nabij Amsterdam-Zuid helpen wij u bij tal van problemen, zoals lekkende afvoeren in de badkamer, keuken of het toilet, gesprongen waterleidingen of gasleidingen, ondergelopen kelders, lekkende radiatoren, stankoverlast en lekkende daken.

Een lekker warm huis

Niets is zo vervelender als een verwarming die niet werkt of een kraan waar geen warm water meer uitkomt. De vakmannen van Install Care kunnen dit probleem snel voor u verhelpen. Wij repareren uw cv ketel, zodat deze weer optimaal werkt. U heeft dan ook snel weer een lekker warm huis en warm water.

Rioolproblemen oplossen? Bel ons!

Wilt u ons inschakelen voor het riool ontstoppen, een rioolreiniging of een cv reparatie? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen dezelfde dag nog bij u langs om het probleem te verhelpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 260 19 19 of stuur een mailtje naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Wij hechten een grote waarde aan klantvriendelijkheid en het leveren van een goede service. Om deze reden is ontstoppingsbedrijf in Amsterdam-Zuid 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Loodgieter Amsterdam-Zuid