Amsterdam

U bent hier: Home / Amsterdam
service

Vind snel een loodgietersbedrijf in Amsterdam

Op zoek naar een loodgieter in Amsterdam, omdat uw wc verstopt is? Dan bent u bij Install Care helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren loodgietersbedrijf in Amsterdam dat al honderden verstoppingen heeft verholpen.

Ervaren ontstoppings- en loodgietersbedrijf in Amsterdam

Install Care is een ervaren ontstoppings- en loodgietersbedrijf in Amsterdam. Wij kunnen vakkundig en snel uw riool ontstoppen. Als het hoofdriool verstopt is dan kunnen wij het rioolprobleem oplossen door het riool door te spuiten op hogedruk. Wij zijn een full service loodgietersbedrijf in Amsterdam en voeren dan ook diverse werkzaamheden uit. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor het riool ontstoppen, rioolreiniging en rioolreparatie. Elke rioolontstopping is snel verleden tijd wanneer wij langskomen.

Amsterdam

Verstopping snel verholpen

Als uw wc verstopt is of niet goed doorloopt dan kunnen wij dit probleem snel en eenvoudig oplossen. Doorgaans kunnen onze vakmannen de verstopping dezelfde dag nog verhelpen. Wij raden u aan om bij een toiletverstopping altijd vroegtijdig contact met ons op te nemen. Zo voorkomt u een overstroming van een verstopt toilet. Wanneer uw wc verstopt is dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat er te veel papier per spoelbeurt is gebruikt of dat er een toiletblokje is mee gespoeld. Bij een verstopt toilet kunt u het beste geen gebruik meer maken van uw wc. Dit verergert de verstopping alleen maar en vergroot de kans op een overstroming. In geval van een verstopping is het een advies om direct contact op te nemen met ons ontstoppingsbedrijf in Amsterdam. Wij kunnen u nog dezelfde dag helpen.

Uw keukenafvoer ontstoppen

Loopt uw keukenafvoer niet goed door? Ook dan kunnen wij u helpen. Meestal ontstaat een verstopping door haren, wattenstaafjes, vet, oorbellen en zeepresten. Wij verhelpen de verstopping met behulp van een veermachine of een hogedrukpomp. Zo loopt uw afvoer weer snel en goed door.

CV installatie en cv ketel reparatie

Ook voor uw cv installatie of cv ketel reparatie kunt u bij ons terecht. Wij lossen de storing aan uw cv ketel snel weer op. Daarnaast bieden wij ook onderhoudscontracten aan tegen een voordelig tarief.

Verstoppingsprobleem? Bel ons dan snel!

Wilt u dat wij uw verstoppingsprobleem oplossen? Dan komen wij snel bij u langs. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 260 19 19 of mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Als servicegericht loodgieters- en ontstoppingbedrijf in Amsterdam zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.