Badhoevedorp

U bent hier: Home / Badhoevedorp
service

Een flexibel ontstoppingsbedrijf in Badhoevedorp

Bij Install Care in Badhoevedorp bent u op de juiste plek voor een verstoppingsprobleem in uw woning. Als betrouwbaar en vakkundig ontstoppingsbedrijf nabij Badhoevedorp verhelpen wij uw verstopping snel en deskundig. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van uw cv. Wij zijn dan ook erg flexibel.

Is uw wc verstopt?

Als uw wc verstopt is dan lossen wij dit vervelende probleem snel voor u op. Onze vakmannen ontstoppen uw riool door deze schoon te spuiten met een hogedrukpomp. Door het riool ontstoppen worden problemen verderop verholpen. Uw wc spoelt zo weer goed door en u heeft geen last meer van een nare lucht in uw badkamer of toilet.

Badhoevedorp

Servicegericht en geen extra kosten

Install Care nabij Badhoevedorp is een servicegericht ontstoppingsbedrijf dat dag en nacht voor u klaar staat. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor een klus. Dit betekent dus dat u dus ook ’s avonds of in het weekend bij ons terecht kan. Wij hechten een grote waarde aan klantvriendelijkheid en brengen dan ook geen extra kosten, zoals voorrijkosten, in rekening. U kunt ons onder meer inschakelen voor:

Badhoevedorp

Een optimaal werkende keukenafvoer

Is uw keukenafvoer verstopt? Dan lost onze vakkundige loodgieter dit probleem snel voor u op. Ons ontstoppings- en loodgietersbedrijf bij Badhoevedorp ontstopt uw afvoer eenvoudig. Na deze klus loopt uw keukenafvoer weer optimaal door.

Snel weer warm water en een warm huis

Een defect aan uw cv kan ontzettend vervelend zijn. U heeft dan geen warm water en het is koud in uw woning. Als dit bij u het geval is dan is er waarschijnlijk sprake van een storing aan uw cv. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij voeren dan een reparatie aan uw cv-ketel uit.

Op zoek naar een loodgieter in Badhoevedorp?
Neem snel contact met ons op!

Zoekt u een loodgieter voor een verstopping of doet uw cv het niet? Neem dan snel contact op met Install Care bij Badhoevedorp. Wij komen dan snel bij u langs om uw verstoppingsprobleem of storing aan uw cv op te lossen. U kunt mailen naar info@ontstoppingenamsterdam.nl of bel naar 020 – 260 19 19.

Als klantvriendelijk bedrijf vinden wij het bieden van een goede service erg belangrijk. Onze vakmannen doen er dan ook alles aan om uw probleem snel te verhelpen. Voor een verstopping aan uw toilet, douche of keukenafvoer of een storing aan uw cv kunt u dan ook altijd contact opnemen met ons ontstoppingsbedrijf in Badhoevedorp.