Diemen

service

Op zoek naar een loodgieter in Diemen?

Zoekt u een loodgieter in Diemen, omdat uw keukenafvoer of wc verstopt is? Ga dan naar centrale verwarmings- en ontstoppingsbedrijf Install Care in Diemen. Wij zijn een flexibel en gerenommeerd ontstoppingsbedrijf dat uw probleem snel verhelpt.

Diemen

Echte vakmannen

Het kan wel eens gebeuren dat uw riool ineens niet meer goed functioneert. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons namelijk voor tal van klussen inschakelen. Zo kunt u ons inzetten voor rioolreiniging, rioolontstopping en rioolreparatie. We helpen u vakkundig bij het riool ontstoppen. Onze vakmannen verhelpen uw verstopping en vervangen ook het loodgieterswerk als dat nodig is.

Een verstopping aan het hoofdriool

Het hoofdriool kan verstopt zijn. U kunt dit herkennen aan afvalwater dat bij u omhoog stroomt als uw buren water gebruiken of het toilet doortrekken. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen. Dit doen wij met een rioolreinigingsmachine waarmee wij de leiding doorspuiten. U heeft dan geen last meer van afvalwater.

Snel uw keukenafvoer ontstopt

Ook als u keukenafvoer verstopt is of niet goed doorloopt, bent u bij Install Care bij Diemen op de juiste plek. Een keukenafvoer loopt niet goed door of is verstopt door wattenstaafjes, haren, vetresten of oorbellen. Wij verhelpen deze storing snel met behulp van een hogedrukpomp of een veermachine.

Weer een warm huis

U kunt ook bij ons ontstoppingsbedrijf terecht voor een reparatie aan uw cv of een cv-installatie. Wij lossen de storing aan uw cv snel en vakkundig op of installeren een nieuwe cv in uw woning. U heeft dan weer warm water en een lekker warm huis. Daarnaast kunnen wij uw cv regelmatig op storingen controleren. Zo bieden wij u een voordelig onderhoudscontract aan.

Uw urinoir ontstoppen

Diemen

Is uw urinoir verstopt? Dan lossen wij dit probleem voor u op. Install Care nabij Diemen heeft een ruime ervaring met het ontstoppen van urinoirs. Een verstopt urinoir wordt meestal veroorzaakt door urineresten, welke nogal lastig zijn om te verwijderen.

Ons team verwijdert de urinesteen met weekmakers en ontstopt zo het urinoir.

Ontstoppingsbedrijf in Diemen inschakelen? Bel ons vandaag nog!

Wilt u ons ontstoppingsbedrijf in Diemen inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij lossen de verstopping in uw woning snel en vakkundig voor u op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 020 – 260 19 19 of mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Install Care is een zeer servicegericht bedrijf. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en klantvriendelijkheid. Om die reden is ons bedrijf voor ontstopping en cv-reparaties in Diemen 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar.