Gootsteen verstopt

U bent hier: Home / Gootsteen verstopt
afvoer-verstopt

Gootsteen verstopt geraakt?

Is uw gootsteen verstopt geraakt? Dat is het voor Install Care geen probleem om de verstopping op te lossen. Als professioneel ontstoppingsbedrijf hebben wij een jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoeren. Wij beschikken dan ook over de juiste kennis en kunde om uw gootsteen die verstopt is te ontstoppen.

Een goed doorlopende gootsteen

Een gootsteen die verstopt is kan ontzettend vervelend zijn. Dit komt vooral omdat u uw gootsteen een aantal keren op een dag gebruikt. Een gootsteen raakt verstopt door vet, haren, koffie en etensresten. Wanneer u last heeft van een verstopte gootsteen en u heeft een vaatwasser dan adviseren wij u om deze niet te gebruiken. Meestal is een vaatwasser op dezelfde afvoer aangesloten van de gootsteen. Als u deze bij een verstopte gootsteen gebruikt dan kan dit tot grote problemen leiden. Onze vakmannen ontstoppen uw gootsteen met behulp van een veermachine of een hogedrukpomp. Hierna loopt de afvoer weer goed door en kunt u deze weer prima gebruiken.

Gootsteen verstopt

Geen verstopte gootsteen meer

U kunt het terugkeren van een verstopte gootsteen beperken door uw vaat voor te spoelen met ontvettende middelen en heet water. Probeer in ieder geval zo min mogelijk vet door de gootsteen te spoelen. Als u een vaatwasser gebruikt dan adviseren wij u om eerst de vaat af te spoelen voordat u deze in de vaatwasser plaatst.

Dé oplossing voor uw verstopping

Is uw douche of toilet ook verstopt? Dan ook kunnen wij dit probleem voor u verhelpen. Wij hechten een grote waarde aan klantvriendelijkheid en zijn dan ook altijd bereikbaar voor onze klanten. U kunt ons dan ook 7 dagen per week en 24 uur per dg bereiken. Daarnaast staan wij garant voor echt vakwerk en rekenen wij geen voorrijkosten. Wij zijn dan ook dé oplossing voor uw verstopping. Wij kunnen onder meer u:

  • Afvoer ontstoppen
  • Toilet ontstoppen
  • Urinoir ontstoppen
  • Standleiding ontstoppen
  • Hoofdriool ontstoppen

Afvoer

WC verstopt

Gootsteen verstopt? Neem vandaag nog contact met ons op

Als uw gootsteen is verstopt dan kunt u altijd even contact opnemen met ons. Wij komen snel bij u langs om uw gootsteen te ontstoppen. Dit doen wij vandaag nog voor u. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 020 – 260 19 19 of mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Dankzij onze 24/7 service kunt u ons ook ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden bereiken. U kunt dus altijd terecht bij Install Care als uw gootsteen verstopt is.