Loodgieter

U bent hier: Home / Loodgieter
loodgieter

Op zoek naar een loodgieter?

Bent u op zoek naar een loodgieter, omdat uw keukenafvoer of wc verstopt is? Dan is Install Care er voor u. Als zeer ervaren loodgietersbedrijf in Amsterdam hebben wij al honderden ontstoppingen uitgevoerd. Wanneer u een loodgieter nodig heeft voor een renovatieproject of een spoedklus dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn een full service loodgietersbedrijf. U kunt ons zowel inschakelen voor grote als kleine loodgieterswerkzaamheden.

De verschillende werkzaamheden van onze vakmannen

Waterschade is ontzettend vervelend. Niet alleen voor u, maar vaak ook voor uw buren. U kunt dit probleem verhelpen door zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. Door dit te doen kunt u de eventuele schade flink beperken. Onze vakmannen voeren diverse loodgieterswerkzaamheden uit. Zo kunnen zij u onder meer helpen bij:

  • Het repareren van een lekkende afvoer.
  • Het repareren van een gesprongen waterleiding of gasleiding.
  • Het repareren van een lekkende radiator of cv-leiding.
  • Het leegpompen van een ondergelopen kelder.
  • Het repareren van een lekkende dak of een lekkende regenpijp.
  • Het verhelpen van stankoverlast.
  • Het renoveren van gietijzeren standleidingkranen.
  • Het aanbrengen van kitranden in de badkamer.

Loodgieter

Loodgieters

Echt vakwerk

Onze vakmannen kunnen snel uw riool ontstoppen. Zij lossen het verstoppingsprobleem op door het riool onder hogedruk door te spuiten. Als compleet loodgietersbedrijf voeren wij tal van ontstoppingswerkzaamheden. U kunt ons onder andere inhuren voor rioolontstopping, rioolreparatie en rioolreiniging. Wij leveren echt vakwerk.

Uw badkamer verzorgt

Wij verzorgen uw badkamer compleet naar uw wens. Wij leveren en installeren niet alleen sanitaire producten, maar verzorgen ook tal van loodgieterswerkzaamheden. Hierbij kunt u onder andere denken aan het uitvoeren van keukeninstallaties, rioleringsinstallaties, waterinstallaties, ventilatie, gasinstallaties en afzuigingsinstallaties.

Toilet verstopt

Als u een loodgieter in wilt schakelen, omdat uw toilet verstopt is dan kunt u hiervoor dus bij ons terecht. Onze loodgieter komt dan dezelfde dag nog naar u toe om het probleem op te lossen. Ook als uw keukenafvoer verstopt is, kunnen wij dit voor u oplossen. Wij ontstoppen de afvoer met behulp van een hogedrukpomp of een veermachine. Hierna loopt uw afvoer weer prima door.

Loodgieter inschakelen? Bel ons snel!

Wilt u dat wij uw verstopte wc of keukenafvoer ontstoppen? Neem dan snel contact met ons op. Onze loodgieter komt dezelfde dag nog bij u langs om het riool te ontstoppen. U kunt ons bereiken via 020 – 260 19 19 of mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Wij zijn een zeer servicegerichte loodgieter in Amsterdam die u 24/7 kunt bereiken.