Loodgietersbedrijf

U bent hier: Home / Loodgietersbedrijf
loodgietersbedrijf

Op zoek naar een loodgietersbedrijf?

Op zoek naar een loodgietersbedrijf, omdat uw toilet, keukenafvoer of douche verstopt is? Dan bent u bij Install Care helemaal op de juiste plek. Wij zijn een flexibel ontstoppings- en loodgietersbedrijf dat u diverse diensten aanbiedt. U kunt ons dan ook inschakelen als u op zoek bent naar een loodgieter. Onze vakmannen hebben een jarenlange ervaring met het verhelpen van verstoppingen. Zij kunnen dit soort problemen dan ook snel verhelpen.

Loodgietersbedrijf

Een verstopte keukenafvoer

Last van een verstopte keukenafvoer? Dan kunt u ons inschakelen. Wij lossen dit probleem snel en eenvoudig voor u op. Onze loodgieters ontstoppen uw gootsteen direct, zodat u dus snel verlost bent van een nare lucht. Zij doen dit met een veermachine of een hogedrukpomp. Daarna loopt uw keukenafvoer weer prima door.

Een verstopte wc snel ontstoppen

Als u wc verstopt is dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Install Care. Uw wc kan verstopt zijn geraakt door overmatig gebruik van toiletpapier of door het doorspoelen van toiletblokjes. Als uw wc verstopt is dan raden wij u aan om snel contact met ons op te nemen. Onze vakmannen ontstoppen uw toilet snel en eenvoudig. Wacht hier niet te lang mee, want dan wordt de verstopping alleen maar verergert. Hierdoor neemt de kans op een overstroming toe.

Verstopt urinoir eenvoudig ontstoppen

Is uw urinoir verstopt? Ook dan kunt u terecht bij ons loodgietersbedrijf. Onze deskundige werknemers ontstoppen uw urinoir snel en eenvoudig. Dit doen zij door het urinesteen met weekmakers te verwijderen. Hierna loopt uw urinoir weer prima door.

Een 24/7 service voor iedereen

Wij zijn een zeer klantvriendelijk loodgietersbedrijf dat een grote waarde hecht aan het leveren van een goede service. Om deze reden bieden wij dan ook een 24/7 service aan. Dit houdt in dat wij altijd bereikbaar zijn voor onze klanten. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. U kunt onder meer bij ons loodgietersbedrijf terecht voor:

  • Rioolontstopping
  • Rioolreparatie
  • Rioolreiniging
  • Cv-reparatie
  • Cv-installatie

Loodgietersbedrijf

Ons loodgietersbedrijf inschakelen? Neem nu contact met ons op!

Wilt u ons loodgietersbedrijf inschakelen, omdat u last heeft van een verstopping? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team komt dan snel bij u langs om uw toilet, urinoir, douche of gootsteen te ontstoppen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 260 19 19 of stuur een mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dit betekent dus dat u altijd contact kunt opnemen met ons loodgietersbedrijf.