Gootsteen

spoelbakken

Heeft u problemen met een verstopte gootsteen?

Is uw gootsteen verstopt? Blijf er niet mee zitten en bel direct met 020-2601919. Met onze hulp blijft de overlast tot een minimum beperkt.

Aangesloten op dezelfde afvoer

Een vaatwasser is in veel situaties aangesloten op dezelfde afvoer van de gootsteen. Wanneer u een vaatwasser heeft adviseren wij dan ook deze niet te gebruiken wanneer de gootsteen verstopt is.

Wat kan de oorzaak zijn van de verstopte gootsteen

In veel gevallen is slip van etensresten en koffie de oorzaak van de verstopping. Daarnaast ligt vet vaak aan de basis van de verstopte gootsteen.

Eenvoudige tips

Door veel met heet water en ontvettende middelen te spoelen kunt u gootsteen verstoppingen beperken. Probeer vooral te voorkomen dat er vet wordt doorgespoeld in de gootsteen. Voor een vaatwasser is het belangrijk dat er de vaat niet vuil wordt ingeladen. Teveel etensresten kunnen voor problemen zorgen.
Last van een verstopte gootsteen? Bel: 020-2601919

Gootsteen verstopt? Wat is de oorzaak?

Vaak ontstaat een verstopte gootsteen door slip van etensresten, koffie en de grootste boosdoener vet.

Tips voor een verstopte gootsteen

U kunt het terugkeren van een gootsteen verstopping beperken door veel te spoelen met heet water en ontvettende middelen. Probeer zo min mogelijk vet door de gootsteen te spoelen en zorg dat bij het gebruik van een vaatwasser, het vaat niet al te vuil de machine in gaat.

Gootsteen verstopt en ook uw douche?

Is niet allen uw gootsteen verstopt, maar zijn bijvoorbeeld de douche en/of andere punten ook verstopt of lopen deze niet goed door? Geef dat dan graag aan tijdens het maken van een afspraak.

Verstopte gootsteen bel. 020-2601919