riool

Rioolproblemen verhelpen

Heeft u problemen met een verstopte riolering? Install Care kan als ervaren loodgieters- en ontstoppingsbedrijf het riool snel weer ontstoppen. Wanneer er meerdere afvoeren niet goed doorlopen is dat vaak een teken dat het verderop in de riolering mis gaat. Install Care heeft de kennis en apparatuur in huis om dergelijke problemen adequaat op te lossen.

Spoedservice

Problemen met de riolering zijn buitengewoon vervelend. Bij een vervelende verstopping kunnen wij dus meteen in actie komen. Wij bieden onze klanten 24 uur per dag, zeven dagen in de week service aan speciaal voor dergelijke situaties. Neem bij acute problemen dus snel contact met ons op.

Rioolinspectie

Problemen in de riolering zijn niet altijd eenvoudig te achterhalen. Install Care kan wanneer nodig een uitgebreide camera inspectie uitvoeren in het riool. Eventuele breuken of verzakkingen in de riolering kunnen zo worden ontdekt en gelokaliseerd. Met die informatie kunnen we vervolgens de problemen goed in kaart brengen om zo een passende oplossing voor het probleem te vinden.

Riool