Toilet

toilet

Heeft u een verstopt Toilet?

Wanneer u problemen heeft met een verstopt toilet of een toilet die niet goed doorloopt, dan kun wij u verder helpen. Over het algemeen zijn de problemen eenvoudig en snel op te lossen door ons vakmensen. Door meteen in te grijpen voorkomt u verdere overstroming van het toilet en blijven de problemen beperkt. Neem dus snel contact op met ons wanneer u met deze problemen zit. Bel met 020-260 19 19. Onze medewerkers helpen u graag verder.

De oorzaak van de verstopping

Vaak komt een verstopt toilet doordat er teveel wc-papier in een keer is doorgespoeld. Ook mee gespoelde toiletblokjes kunnen aan de basis van het probleem liggen. Is er meer verstopt dan alleen het toilet, dan zou het zo maar kunnen dat de standleiding of zelfs het hoofdriool verstopt is geraakt. Ook dat kunnen wij doorgaans goed verhelpen door het riool door te spuiten op hoge druk.

Let op!

Het spreekt wellicht voor zich, maar u kunt bij een (gedeeltelijk) verstopt toilet, de toilet beter helemaal niet meer gebruiken. De verstopping wordt dan in ieder geval niet erger dan die al is. In veel gevallen kunnen we u dezelfde dag nog helpen. Maak dus snel een afspraak.

Voor spoedgevallen kunt u 24 uur, 7 dagen in de week op ons vertrouwen. Voor spoedgevallen buiten kantoortijden rekenen wij een toeslag.