Ontstoppingsbedrijf

U bent hier: Home / Ontstoppingsbedrijf
service

Een ervaren ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf, omdat uw riool of toilet verstopt is? Dan bent u bij Install Care helemaal op de juiste plek. Wij zijn een veelzijdig ontstoppings- en loodgietersbedrijf dat direct voor u klaarstaat. Ons professionele team heeft een jarenlange ervaring met het uitvoeren van ontstoppingen. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij kunnen een verstopping dan ook snel verhelpen.

Servicegericht ontstoppingsbedrijf

Install care is een servicegericht ontstoppingsbedrijf in de Randstad. Wij bieden een 24/7 service aan. Dit betekent dat wij altijd voor onze klanten bereikbaar zijn, dus ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Zo rekenen wij geen voorrijkosten. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • Rioolreparatie
  • Rioolreiniging
  • Rioolontstopping
  • Cv-reparatie
  • Cv-installatie

Last van een verstopte wc of urinoir?

Heeft u last van een verstopte wc? Dan lossen wij dit vervelende probleem snel voor u op. Uw wc kan verstopt zijn geraakt door overmatig gebruik van toiletpapier of door doorgespoelde toiletblokjes. Als uw wc verstopt is, dan raden wij u aan om snel contact op te nemen met ons ontstoppingsbedrijf. Onze vakmannen kunnen uw toilet dan snel ontstoppen. Als u hier te lang mee wacht dan wordt de verstopping verergert en neemt de kans op een overstroming toe. Ook wanneer u een urinoir heeft en deze verstopt is dan kunt u ook terecht bij Install Care. Wij kunnen uw urinoir eenvoudig ontstoppen door het urinesteen met weekmakers te verwijderen. Na deze klus loopt uw urinoir weer goed door.

Ontstoppingsbedrijf

Een verstopte keukenafvoer snel ontstoppen

U kunt ons ontstoppingsbedrijf ook inschakelen als uw keukenafvoer verstopt is. Wij lossen dit probleem dan snel voor u op. Onze loodgieters ontstoppen uw afvoer eenvoudig met een veermachine of een hogedrukpomp. Hierna loopt uw keukenafvoer weer goed door.

loodgieter2

Heeft u last van een verstopping? Neem direct contact met ons op!

Heeft u last van een verstopping in uw woning en wilt u ons ontstoppingsbedrijf inzetten? Neemt u dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen dan snel bij u langs om u probleem te verhelpen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 020 – 260 19 19 of stuur een mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Install Care is een compleet ontstoppingsbedrijf dat altijd voor u bereikbaar is.