Riool ontstoppen

U bent hier: Home / Riool ontstoppen
riool

Install Care kan uw riool ontstoppen

Heeft u rioolproblemen of een verstopping en moet u hiervoor uw riool ontstoppen? Neem dan contact op met Install Care in Amsterdam. Bij ons bent u op de juiste plek voor een verstoppingsprobleem in uw woning. Wij zijn een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf met een jarenlange ervaring. Wij kunnen uw riool snel en vakkundig ontstoppen, zodat u al snel geen last meer heeft van een vervelend stank.

Snel uw riool ontstopt

Komt er afvalwater omhoog stromen als de buren het toilet doortrekken of water gebruiken? Dan is uw hoofdriool waarschijnlijk verstopt. Het is vaak een wat grotere klus om het hoofdriool te ontstoppen. Dit doen wij met behulp van een rioolreinigingsmachine. Het riool wordt dan doorgespoten en ontstopt. Een hoofdriool kan onder meer verstopt raken door een ophoping van papier, vet, bouwpuin of wortelgroei. Als u regelmatig last heeft van een verstopping dan kan het zijn dat de grondleiding niet goed afloopt of dat er sprake is van een breuk of verzakking in het riool. Wanneer de verstopping regelmatig terugkeert dan voeren wij eerst een camera-inspectie uit voordat wij het riool gaan ontstoppen.

Verstopte wc ontstoppen

Een verstopte wc is ontzettend vervelend. Wij lossen dit probleem voor u op. Onze deskundige vakmannen kunnen snel uw riool ontstoppen, zodat uw wc weer normaal doorspoeld. Dit doen zij door uw riool te ontstoppen met een hogedrukpomp. Hiermee spuiten ze het riool goed door. Na deze klus spoelt uw toilet weer goed door en hangt er geen nare lucht meer in uw toilet of badkamer.

Riool ontstoppen

Urinoir of keukenafvoer verstopt?

Als uw urinoir verstopt is dan kunnen wij deze voor u ontstoppen. De reden dat uw urinoir verstopt is, komt door urinesteen. Dit is nogal lastig om te verwijderen. Wij verwijderen de urinesteen met weekmakers waardoor het urinoir eenvoudig te ontstoppen is. Ook als uw keukenafvoer niet goed doorloopt kunt u bij ons terecht. Een verstopte keukenafvoer ontstaat door vetresten, haren, oorbellen en wattenstaafjes. Wij ontstoppen uw riool met behulp van een hogedrukpomp of veermachine.

Riool ontstoppen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u ons inschakelen om uw riool te ontstoppen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen direct bij u langs om de verstopping te verhelpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 260 19 19 of stuur een mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Als servicegericht bedrijf zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij kunnen dus altijd uw riool ontstoppen.

Riool