Riool verstopt

U bent hier: Home / Riool verstopt
riool

Uw riool verstopt?

Is uw riool verstopt en bent u hiervoor op zoek naar een ontstoppingsbedrijf? Dan bent u hiervoor bij Install Care helemaal op de juiste plek. Wij zijn een ervaren ontstoppings- en loodgietersbedrijf in Amsterdam. De afgelopen jaren hebben wij al honderden riolen ontstopt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dan ook hoe wij een riool dat verstopt is moeten ontstoppen.

Wij verhelpen uw verstopping snel en eenvoudig

Uw riool kan verstopt zijn wegens breuk of een andere constructiefout. Wij verhelpen deze verstopping snel en eenvoudig. Indien nodig voeren wij ook andere werkzaamheden uit, zoals het vervangen van een out gietijzeren riolering naar een moderne, goedwerkende riolering.

Hoofdriool ontstoppen of camera-inspectie

Stroomt er afvalwater omhoog als de bovenburen het toilet doortrekken of water gebruiken? Dan kan het zijn dat uw hoofdriool verstopt is. Wij ontstoppen een verstopt riool met behulp van een rioolreinigingsmachine. We spuiten en ontstoppen het riool dan door. Er zijn meerdere oorzaken waarom een hoofdriool verstopt kan raken. Wanneer u geregeld last heeft van een verstopping dan kan het zijn dat de grondleiding slecht afloopt of dat er sprake is van een verzakking of breuk in het riool. Als de verstopping steeds terugkeert dan voeren wij eerst een camera-inspectie uit voordat wij uw verstopte riool ontstoppen.

Riool verstopt

Verstopte keukenafvoer ontstoppen

Ook wanneer uw keukenafvoer is verstopt of niet goed doorloopt dan lossen wij dit voor u op. Een verstopte keukenafvoer ontstaat meestal door wattenstaafjes, vet, etensresten, haren en oorbellen. Wij kunnen uw riool ontstoppen met behulp van een veermachine of een hogedrukpomp.

Weer een goed werkend toilet

Een verstopte wc is ook ontzettend vervelend. Als uw toilet verstopt is dan raden wij u aan om voorlopig geen gebruik te maken van de wc. De verstopping wordt dan alleen maar erger en vergroot de kans op een overstroming. Wij lossen dit probleem snel voor u op. Dit doen onze vakmannen door uw riool te ontstoppen met een hogedrukpomp. Hierna loopt uw toilet weer goed door.

Riool verstopt

Riool verstopt? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u ons inschakelen omdat u last heeft van een verstopt riool? Dan kunt u dit vandaag nog doen! Wij komen dan direct bij u langs om de verstopping te verhelpen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 20 – 260 19 19 of stuur een mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Aangezien wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, kunt u altijd bij Install Care terecht als uw riool verstopt is.