Rioolontstopping

U bent hier: Home / Rioolontstopping
riool

Snelle en goede rioolontstopping

Voor een snelle rioolontstopping kunt u terecht bij Install Care. Wij zijn een deskundig ontstoppingsbedrijf met een jarenlange ervaring. Bij ons bent u dus op de goede plek voor een rioolontstopping. Wij ontstoppen uw riool snel en vakkundig. U heeft dan al snel geen last meer van een vervelende stank.

Onze vakmannen ontstoppen uw riool

Komt er afvalwater bij uw gootsteen of toilet omhoog stromen als uw bovenburen water gebruiken of het toilet doortrekken? Dan kan het zijn dat het hoofdriool verstopt is. Deze moet dan ontstopt worden. Dit kunnen de vakmannen van Install Care voor u doen. Met behulp van een rioolreinigingsmachine voeren wij een rioolontstopping uit. Op deze manier wordt het riool doorgespoten en ontstopt. Een hoofdriool kan op verschillende manieren verstopt raken. Dit kan komen door vet, bouwpuin, een ophoping van papier of wortelgroei. Als u regelmatig last heeft van een verstopping aan uw riool dan kan het ook zijn dat de grondleiding niet goed afloopt of dat er een breuk of verzakking in het riool is ontstaan. Als de verstopping steeds weer terugkeert dan voeren wij eerst een camera-inspectie uit, voordat wij het riool ontstoppen.

Snel ontstopt

Bij rioolontstopping kunt u ook denken aan het ontstoppen van een verstopte wc, keukenafvoer of urinoir. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Een verstopt toilet is erg vervelend. Het stinkt en u kunt geen gebruik maken van het toilet. Wij ontstoppen snel het toilet voor u, zodat u snel van die vervelende stank verlost bent. Dit doen wij door het riool te ontstoppen met een hogedrukpomp.

Rioolontstopping

toilet

Ook voor een verstopte keukenafvoer of verstopt urinoir

Het kan ook zijn dat uw keukenafvoer verstopt is. Deze loopt dan niet meer goed door. Wij ontstoppen de afvoer dan met behulp van een veermachine of een hogedrukpomp. Ook wanneer u een urinoir heeft, kunt u bij ons terecht. Wij ontstoppen deze met weekmakers. Hierdoor is het urinesteen makkelijk te verwijderen en loopt uw urinoir weer goed door.

Wilt u ons inschakelen voor een rioolontstopping? Bel ons meteen!

Wilt u ons inschakelen voor een rioolontstopping? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen vandaag nog bij u langs om de verstopping te verhelpen. U kunt Install Care bereiken door te bellen naar 020 – 260 19 19 of stuur een mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Wij zijn een servicegericht loodgieters- en ontstoppingsbedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Dit betekent dus dat u altijd bij ons terecht kunt voor een rioolontstopping.