Rioolreiniging

U bent hier: Home / Rioolreiniging
riool

Goede en snelle rioolreiniging

Voor een goede en snelle rioolreiniging kunt u terecht bij Install Care. Wij zijn een deskundig en zeer ervaren ontstoppingsbedrijf. Bij ons bent u dan ook op de goede plek voor een rioolreiniging. Dit doen wij snel en vakkundig. U heeft dan al snel geen last meer van een vervelende stank in uw woning.

Echte vakmannen

Als er afvalwater bij uw gootsteen omhoog komt stromen als uw buren het toilet doortrekken of water gebruiken dan kan het zijn dat het hoofdriool verstopt is. Deze dient dan ontstopt te worden. Dit kunnen de vakmannen van Install Care uitstekend voor u doen. Zij voeren dan een rioolreiniging uit. Dit doen zij met behulp van een rioolreinigingsmachine. Op deze manier wordt het riool gereinigd en is het vrij van verstoppingen. Een hoofdriool kan verstopt raken op verschillende manieren. De oorzaak kan vet, bouwpuin, wortelgroei of een ophoping van papier zijn. Als u regelmatig last heeft van een verstopping aan uw riool dan kan dit een andere oorzaak hebben. Het kan dan zijn dat er een breuk of verzakking is ontstaan. Bij een terugkerende verstopping voeren wij een camera-inspectie uit.

riool_01

Afvoer

Snel geen verstopt toilet meer

Ook voor een rioolreiniging bij uw toilet, keukenafvoer of urinoir kunt u ons inschakelen. Een verstopt toilet is ontzettend vervelend. Dit geeft nogal veel stankoverlast en u kunt dan geen gebruikmaken van de wc. Wij reinigen het riool snel voor u, zodat u gelijk van die vervelende stank bent verlost. Dit doen wij door het riool te ontstoppen met een hogedrukpomp.

Ook voor een verstopte keukenafvoer of urinoir

Wanneer uw keukenafvoer verstopt is dan loopt deze slecht door. Wij reinigen de afvoer dan met behulp van een veermachine of een hogedrukpomp. Dit doen wij ook wanneer uw urinoir verstopt is. Wij ontstoppen het urinoir met behulp van weekmakers. Hierdoor kunnen wij het urinesteen makkelijk verwijderen en loopt uw urinoir weer goed door.

auto-klein

Ons inschakelen voor een rioolreiniging? Bel ons vandaag nog!

Wilt u ons inzetten voor een rioolreiniging? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om de verstopping te verhelpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 260 19 19 of stuur een mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Als servicegericht loodgieters- en ontstoppingsbedrijf zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Voor een rioolreiniging kunt u dus altijd bij Install Care terecht.