Stankoverlast

U bent hier: Home / Stankoverlast
toilet

Stankoverlast in uw toilet of badkamer?

Heeft u last van stankoverlast in uw toilet of badkamer? Dan is uw toilet waarschijnlijk verstopt. De vakmannen van Install Care kunnen deze verstopping voor u oplossen. Wij zijn een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Wij beschikken dan ook over de juiste kennis om u snel van de stankoverlast te verlossen.

Geen verstopte wc meer

Een verstopte wc kan tot ontzettend veel stankoverlast leiden. Wij kunnen een verstopping snel voor u verhelpen. Dit doen wij door het riool onder hogedruk door te spuiten. Na deze klus bent u van de vervelende stank verlost en kunt u uw toilet weer doorspoelen. Wanneer u merkt dat uw wc verstopt is dan adviseren wij u om hier geen gebruik meer van te maken. Dit maakt de verstopping alleen maar erger en vergroot bovendien de kans op een overstroming. Iets dat u natuurlijk wilt voorkomen. Neem dus snel contact op met Install Care als u last heeft van stankoverlast. Wij komen dezelfde dag nog bij u langs om uw toilet te ontstoppen.

Stankoverlast

Uw riool snel ontstoppen

Wij zijn een ervaren bedrijf dat ieder riool eenvoudig kan ontstoppen. Als u last blijft houden van een verstopte wc dan is het mogelijk dat uw hoofdriool verstopt is. Ook dit probleem kunnen wij voor u oplossen. Dit doen wij door het riool door te spuiten met een hogedrukpomp. Als loodgieters- en ontstoppingsbedrijf voeren wij verschillende ontstoppingswerkzaamheden uit. Zo kunt u ons onder meer inzetten voor:

  • Rioolreparatie
  • Rioolontstopping
  • Rioolreiniging

Geen verstopte gootsteen meer

Het kan ook voorkomen dat uw gootsteen verstopt is. Dit is ontzettend vervelend, want uw gootsteen gebruikt u het meeste. Daarnaast hangt er dan een vervelende lucht rondom uw keuken. Ons team verhelpt deze verstopping door uw gootsteen schoon te spuiten met een veermachine of een hogedrukpomp. Daarna loopt uw afvoer weer goed door.
Stankoverlast verhelpen

Stankoverlast? Bel ons meteen!

Wilt u ons inschakelen, omdat u last heeft van stankoverlast? Bel of mail ons dan meteen voor een afspraak. Wij komen dan snel bij u langs om de oorzaak te achterhalen. Wij zijn bereikbaar via 020 – 260 19 19 of info@ontstoppingenamsterdam.nl. Als klantvriendelijk bedrijf hechten wij een grote waarde aan het leveren van een goede service. Om deze reden zijn wij dan ook 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u last heeft van stankoverlast dan kunt u dus altijd contact opnemen met Install Care.