Toilet verstopt

U bent hier: Home / Toilet verstopt
toilet

Toilet verstopt? Wij lossen dit voor u op

Is uw toilet verstopt? Neemt u dan contact op met Install Care. Als ervaren ontstoppings- en rioleringsbedrijf lossen wij al uw verstoppingsproblemen snel voor u op. Ons professionele team bestaat uit echte vakmannen die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaan.

Snel uw toilet ontstoppen

Een toilet dat verstopt is kan tot veel stankoverlast leiden. Als u merkt dat uw wc is verstopt geraakt dan adviseren wij u om hier geen gebruik meer van te maken. Dit maakt de verstopping alleen maar erger. Wanneer u merkt dat uw wc verstopt is dan raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen. Wij komen dezelfde dag dan nog bij u langs om uw toilet te ontstoppen.

Uw riool doorspuiten

Een toilet raakt meestal verstopt doordat er te veel papier per spoelbeurt is gebruikt. Install Care kan deze verstopping snel voor u verhelpen. Dit doen wij door het riool op hogedruk door te spuiten. Het riool wordt dan flink gereinigd en is vrij van verstopping. Na deze klus kunt u uw wc weer gewoon doortrekken.

Toilet/ riool verstopt

Wij zijn een totaalbedrijf

Install Care is een ervaren loodgieters- en ontstoppingsbedrijf dat een verstopt toilet eenvoudig kan ontstoppen. Als wij uw toilet hebben ontstopt, maar u blijft hier last van houden dan kan het zijn dat het hoofdriool is verstopt. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen door het riool onder hogedruk door te spuiten. Als totaalbedrijf bieden wij u diverse ontstoppingswerkzaamheden aan. U kunt ons onder meer inhuren voor rioolontstopping, rioolreiniging en rioolreparatie.

Ook voor een verstopte keukenafvoer, douche of urinoir

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw keukenafvoer, urinoir of douche verstopt is. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij kunnen een vervelende verstopping verhelpen door de afvoer of het riool schoon te spuiten met een veermachine of een hogedrukpomp. Een urinoir ontstoppen wij met weekmakers waarmee wij het urinesteen verwijderen.

Toilet verstopt

Toilet verstopt? Bel ons vandaag nog!

Heeft u last van een verstopt toilet en wilt u ons hiervoor inschakelen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op! Wij komen direct bij u langs om de verstopping te verhelpen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@ontstoppingenamsterdam.nl of bel naar 020 – 260 19 19. Aangezien wij veel waarde hechten aan het leveren van een goede service zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. U kunt Install Care dus altijd bereiken als uw toilet verstopt is.