Verstopte afvoer

U bent hier: Home / Verstopte afvoer
afvoer-verstopt

Last van een verstopte afvoer?

Heeft u last van een verstopte afvoer? Dan lossen de vakmannen van Install Care dit vervelende probleem snel voor u op. Als gerenommeerd loodgieters- en ontstoppingsbedrijf beschikken wij over een jarenlange ervaring op het gebied van het ontstoppen van gootstenen. Wij hebben dan ook voldoende kennis om uw verstopte keukenafvoer snel en kundig te ontstoppen.

Weer een goed lopende keukenafvoer

Een afvoer die verstopt is, kan erg vervelend zijn. U gebruikt uw keukenafvoer namelijk een aantal keren op een dag. Een keukenafvoer kan verstopt raken door haren, koffie, etensresten of vet. Als u last heeft van een verstopte gootsteen en u gebruikt een vaatwasser dan adviseren wij u om deze even niet te gebruiken. Een vaatwasser is namelijk op dezelfde afvoer aangesloten als de gootsteen. Als u de vaatwasser gebruikt terwijl uw keukenafvoer verstopt is dan kan dit tot grote problemen leiden, zoals een overstroming. Wanneer uw afvoer verstopt is dan raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen. Onze vakmannen komen dan gelijk bij u langs om de gootsteen te ontstoppen met behulp van een veermachine of een hogedrukpomp.

Verstopte afvoer

Afvoer gootsteen

Verstoppen beperken

U kunt het verstoppen van de gootsteen beperken door te spoelen met ontvettende middelen en heet water. Op deze manier raakt u afvoer niet snel verstopt. Maakt u gebruik van een vaatwasser? Dan adviseren wij u om de vaat eerst te spoelen, voordat u deze in de vaatwasser plaatst.

Afvoer verstopt

Écht vakmanschap

Heeft u geen last van een verstopte gootsteen, maar van een verstopte douche, verstopt urinoir of verstopte wc? Ook dan kunt u terecht bij Install Care. Wij verhelpen iedere verstopping snel en eenvoudig. Wij zijn een zeer klantvriendelijk bedrijf dat altijd bereikbaar wil zijn voor haar klanten. Om deze reden bieden wij u een 24/7 service aan. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Wij staan garant voor écht vakmanschap en zijn dé oplossing voor elke verstopping in huis.

Heeft u een verstopte afvoer? Bel ons vandaag nog!

Wanneer u afvoer verstopt is dan kunt u direct bij ons terecht. Wij komen snel bij u langs om uw gootsteen te ontstoppen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 – 260 19 19 of mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Wij zijn iedere dag bereikbaar. Dit betekent dus dat u ons ook ’s nachts, ’s avonds en in het weekend kunt bellen. U kunt dus altijd bij Install Care terecht als u last heeft van een verstopte afvoer.