WC ontstoppen

U bent hier: Home / WC ontstoppen
toilet

WC ontstoppen? Dan doet Install Care dit voor u!

WC ontstoppen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Install Care. Wij zijn een ervaren ontstoppingsbedrijf dat tal van ontstoppingswerkzaamheden uitvoeren. Als u ons inschakelt staan wij direct voor u klaar om uw wc te ontstoppen. Onze vakmannen zijn zeer ervaren en maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wij kunnen uw verstopping dan ook snel verhelpen.

Verstopte wc snel ontstoppen

Een verstopte wc is ontzettend vervelend. Niet alleen voor u, maar ook voor uw buren. Het kan namelijk tot veel stankoverlast leiden. Als u merkt dat uw wc verstopt is, dan raden wij u aan voorlopig geen gebruik meer te maken van uw toilet. Dit maakt de verstopping erger en vergroot de kans op een overstroming. Neem dus direct contact met ons op om uw wc te laten ontstoppen. Wij komen dan dezelfde dag nog langs. Als wij uw toilet ontstoppen dan heeft u direct al geen last meer van een vieze lucht. Wij verhelpen de verstopping verhelpen door het riool onder hogedruk door te spuiten. Na deze klus kunt u uw wc weer normaal doortrekken en is de stank direct verdwenen.

WC ontstoppen

Zeer ervaren ontstoppingsbedrijf

Install Care is een zeer ervaren ontstoppingsbedrijf dat ieder riool eenvoudig kan ontstoppen. Als uw toilet verstopt blijft dan kan dit komen doordat het hoofdriool verstopt is. Wij kunnen dit vervelende probleem snel voor u oplossen door het riool onder hogedruk door te spuiten. Als totaalbedrijf voeren wij diverse ontstoppingsklussen uit. U kunt ons onder meer inschakelen voor:

  • Rioolreiniging
  • Rioolreparatie
  • Rioolontstopping

Ook voor een verstopte keukenafvoer

U kunt niet alleen bij ons terecht om uw wc te laten ontstoppen. Ook als uw keukenafvoer verstopt is, zijn wij er voor u. Wij lossen dit vervelende probleem op door uw afvoer schoon te spuiten onder hogedruk of met een veermachine. Hierna loopt uw afvoer weer goed door.

WC ontstoppen? Bel ons vandaag nog!

Als u ons wilt inschakelen om uw wc te laten ontstoppen, dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Als u dit heeft gedaan dan komen wij snel bij u langs om uw toilet te ontstoppen. Wij zijn bereikbaar via 020 – 260 19 19 of mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Install Care is een zeer servicegericht bedrijf. Wij vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten. Om die reden bieden wij dan ook een 24/7 service aan. Wij kunnen dus altijd uw wc ontstoppen.