WC verstopt

U bent hier: Home / WC verstopt
toilet

Is uw wc verstopt?

Is uw wc verstopt? Neem dan contact op met Install Care in Amsterdam. Wij zijn een zeer ervaren ontstoppingsbedrijf dat al uw verstoppingsproblemen snel voor u oplost. Ons professionele team is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij kunnen u dan ook altijd helpen.

Een wc die verstopt is leidt tot problemen

Een wc die verstopt is kan tot veel stankoverlast leiden. Zodra u merkt dat uw toilet is verstopt, is het een advies om geen gebruik meer te maken van de wc. Dit maakt de verstopping alleen maar erger. Bovendien vergroot het de kans op een overstroming. Iets dat natuurlijk ontzettend vervelend is. Neem meteen contact op met Install Care als uw wc is verstopt. Vaak komen wij dezelfde dag nog langs om uw toilet te ontstoppen.

Geen vieze stank meer

Een verstopt toilet ontstaat vaak doordat er te veel papier per spoelbeurt wordt gebruikt of door een toiletblokje dat is mee gespoeld. Wij kunnen de verstopping snel verhelpen door het riool op hogedruk door te spuiten. Daarna kunt u het toilet weer normaal doortrekken en is de vieze stank verdwenen.

Ervaren ontstoppingsbedrijf

Als ervaren ontstoppingsbedrijf kunnen wij ieder riool snel en eenvoudig ontstoppen. Wanneer u last blijft houden van een verstopt toilet dan kan het zijn dat het hoofdriool verstopt is. Wij kunnen het probleem dan voor u oplossen door het riool door te spuiten met een hogedrukpomp. Als totaalbedrijf voeren wij diverse ontstoppingswerkzaamheden uit. U kunt ons onder meer inzetten voor:

  • Rioolontstopping
  • Rioolreparatie
  • Rioolreiniging

WC verstopt

Verstopte keukenafvoer

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw keukenafvoer verstopt is. Ook voor dit probleem kunt u ons inschakelen. Wij verhelpen deze vervelende verstopping door u afvoer schoon te spuiten met een veermachine of een hogedrukpomp. Hierna loopt uw afvoer weer snel en goed door.

WC verstopt? Neem direct contact met ons op!

Wilt u ons inschakelen, omdat uw wc is verstopt? Neem dan vandaag nog contact me ons op! Wij komen vandaag nog bij u langs om de verstopping te verhelpen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 – 260 19 19 of mail naar info@ontstoppingenamsterdam.nl. Wij hechten een zeer grote waarde aan het leveren van een goede service en klanttevredenheid. Om deze reden zijn wij dus ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. U kunt dus altijd contact opnemen met Install Care als uw wc verstopt is.